Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 7059

Lajme

Presidenti Begaj pranon Letër Kredencialet e Ambasadorit të Republikës Filipine në Republikën e Shqipërisë, Sh. T. Z. Neal Imperial.

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z Bajram Begaj, pranoi sot Letër Kredencialet e Ambasadorit të Republikës Filipine në Republikën e Shqipërisë, rezident në Romë, Sh. T. Z Neal Imperial.

IMG 7060

Presidenti i Republikës u shpreh se marrëdhëniet dypalëshe kanë nevojë për një nxitje të bashkëpunimit me fokus në shkëmbimet ekonomike dhe tregtare.