Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Vizita e Presidentit Polak scaled

Galeria, Foto Galeria

Presidenti Begaj përshëndet Tryezën e Rrumbullakët të Biznesit mes Shqipërisë dhe Polonisë