Presidenti i Republikës së Shqipërisë

WhatsApp Image 2024 02 19 at 16.36.13

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj në Elbasan: Qyteti që ruan trashëgiminë historike, kulturore e industriale të rëndësishme për Shqipërinë, përcjell dijen dhe dialogun ndërfetar