Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Untitled Artwork 5 2 3 scaled

Lajme

Presidenti Begaj merr pjesë në aktivitetin e Qendrës Evropiane të Studimeve të Sigurisë “George C. Marshall”

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj mori pjesë në takimin e përvitshëm të alumni të Qendrës Evropiane të Studimeve të Sigurisë “George C. Marshall”.
Untitled Artwork 7 1 scaled
Qendra Marshall u krijua nga partneriteti amerikano-gjerman 30 vjet më parë për të ndihmuar në promovimin e paqes dhe të stabilitetit në Evropën Lindore.
Untitled Artwork 6 2 scaled
Përgjatë këtyre 30 viteve, Qendra Marshall ka nxjerrë më shumë se 300 Alumni nga Shqipëria në fushën e mbrojtjes, sigurisë, diplomacisë, drejtësisë dhe të akademisë.

Untitled Artwork 2 3 scaled

Më poshtë fjala e plotë e Presidentit Begaj:

https://president.al/fjala-e-presidentit-te-republikes-sh-t-z-bajram-begaj-ne-aktivitetin-e-qendres-evropiane-te-studimeve-te-sigurise-george-c-marshall/