Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 5891

Lajme

Presidenti Begaj me Presidentin e Rajonit të Hanoverit Steffen Krach, për rritjen e prezencës së këtij rajoni në Tiranë

Presidenti i Republikës Sh. T. Z. Bajram Begaj, priti sot në takim Presidentin e Rajonit të Hanover-it (RFGJ), z. Steffen Krach. 

Në këtë takim Presidenti vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera Shqipëri-Gjermani në të gjitha rrafshet. 

Presidenti Begaj inkurajoi Presidentin e Hanover-it të rrisë prezencën e rajonit të tij në Tiranë, në fusha me interes dypalësh, si: shkolla profesionale, turizëm dhe promovim të biznesit.