Presidenti i Republikës së Shqipërisë

fe291de4 6e65 4fa3 9a63 85c920a1dc65

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj me biznesmenët e Shijakut: Investimet e huaja serioze dhe sipërmarrjet shqiptare të ndershme e zhvillojnë Shqipërinë