Presidenti i Republikës së Shqipërisë

logo e institucionit Presidenti slider

Lajme

Presidenti Begaj: Lutje të sinqerta për një shërim të shpejtë dhe të plotë për Princeshën Kate

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, shprehu mbështetjen e tij për Princeshë Kate përmes një mesazhi në rrjetet sociale.

Në tweetin-in e tij, Presidenti Begaj uroi shërim të shpejtë dhe të plotë për Princeshën, duke theksuar forcën dhe hirin që e karakterizon atë.

“Lutje të sinqerta për një shërim të shpejtë dhe të plotë për Princeshën Kate!

Shpresojmë ta kalojë këtë sfidë me forcën që e karakterizon.” – shkroi ai.