Presidenti i Republikës së Shqipërisë

original 07F2CA52 B5B9 4B92 AAE6 25CDFE35A500

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj i kërkon Presidentit të Kenias, Presidentit të Botsvanës dhe Presidentit të Sudanit të Jugut, njohjen e Republikës së Kosovës