Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 6714 1

Lajme

Presidenti Begaj: Gëzuar Festën e Çlirimit Shqipëri!

Presidenti Begaj homazh Dëshmorëve të Kombit: Pa guximin, trimërinë dhe sakrificën e tyre sublime, nuk do të kishim Shqipërinë e sotme.

IMG 6713

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z Bajram Begaj, mori pjesë sot në ceremoninë zyrtare të nderimit të dëshmorëve për çlirimin e Shqipërisë.

IMG 6715

Kreu i Shtetit vendosi kurorë me lule pranë monumentit “Nëna Shqipëri” në varrezat e Dëshmorëve të Kombit dhe, krahas homazheve, iu përcolli shqiptarëve një mesazh për 29-Nëntorin:

“Gëzuar Festën e Çlirimit Shqipëri! Nderim përjetë atyrë që me guximin, trimërinë dhe sakrificën sublime na dhuruan lirinë!”

IMG 6712 1