Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Untitled Artwork 3 2 1 scaled

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj pret Sekretarin e Selisë së Shenjtë për Marrëdhëniet me Shtetet dhe Organizatat Ndërkombëtare, Arqipeshkvin Paul Richard Gallagher