Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Lajme

Njoftim publik mbi organizimin e ceremonisë së betimit të Zotit Genti Ibrahimi në detyrën e gjyqtarit të Gjykatës Kushtetuese

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, në mbështetje të nenit 129, të Kushtetutës dhe nenit 8, të ligjit nr. 8577/2000, “Për organizimin dhe funksionimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë”, të ndryshuar, vendosi që:

  • Zoti Genti Ibrahimi, i emëruar si anëtar i Gjykatës Kushtetuese nga Presidenti i Republikës, me Dekretin nr. 13877, datë 7.12.2022, të thirret për betim përpara Presidentit të Republikës, ditën e martë, më datë 13.12.2022, ora 10.00.

Ceremonia e betimit zhvillohet në Institucionin e Presidentit të Republikës, salla “Skënderbej”, me adresë Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, nr. 1 Tiranë.

                                                                                           

                                                                                            MIRATOI

                                                                             PRESIDENTI I REPUBLIKËS

                                                                                        BAJRAM BEGAJ