Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj për ardhjen e Presidentit Clinton

Mirësevjen në Tiranë Presidenti Clinton!
Shqipëria dhe shqiptarët ju janë përjetë mirënjohës për gjithçka që keni bërë për kombin tonë e në veçanti për Kosovën.
Vendimmarrja dhe lidershipi juaj në ditët më vendimtare për të ardhmen e Kosovës ju kanë vendosur në piedestalin e miqve tanë më të shtrenjtë.
Ju faleminderit nga zemra!