Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj për 14 vjetorin e Shqipërisë në NATO

14 vjet Shqipëria në NATO! Krenarë që jemi pjesë e aleancës më të fuqishme dhe më të suksesshme në botë! Krenarë që jemi kontribues për paqen dhe sigurinë!

#Westandtogether

#Strongertogether