Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj pas vizitës në Shtëpinë e të moshuarve në Suharekë

Shtëpia e të moshuarve në Suharekë të Kosovës, një shembull i jashtëzakonshem solidariteti njerezor, për të mos i lënë kurrë të ndjehen të vetmuar dhe të margjinalizuar.

Respekt për humanistin Halil Kastrati dhe mbi 3500 donatorët që e kanë mbështetur!