Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj në Ditën Botërore të Librit

Në Ditën Botërore të Librit, të kthejmë vëmendjen te libri shqip!

Të mbështesim dhe të motivojmë shkrimtarët, përkthyesit, botuesit, studiuesit, lexuesit, të gjithë ata që bëjnë të mundur që trashëgimia më e madhe identitare e jona, gjuha shqipe, të mbrohet e të pasurohet çdo ditë e më shumë!

#lexoshqip