Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Mesazhi i Presidentit Begaj mbi hapin e ndërmarrë nga Këshilli i BE për lëvizjen pa viza të qytetarëve të Kosovës

Përshëndes hapin e rëndësishëm të ndërmarrë nga Këshilli i Bashkimit Evropian lidhur me lëvizjen e lirë, pa viza te qytetarëve të Kosovës ne hapësirën Shengen!

Uroj që ky proces të përmbyllet sa më shpejt dhe qytetarët e Kosovës të ndjehen njësoj si qytetarët e tjerë të Ballkanit Perëndimor!

Një vendim shumë i merituar!