Presidenti i Republikës së Shqipërisë

0758ac80 30dd 4213 8573 8f991217487f

Foto Galeria, Galeria

Begaj: ” Vizita e Blinken në Tiranë, për një të ardhme të ndritur për Shqipërinë dhe partneritetin tonë strategjik”.