Presidenti i Republikës së Shqipërisë

f9e2af1d 8a43 475b a761 783f371fc55f

Foto Galeria, Galeria

580-Vjetori i Besëlidhjes së Lezhës, Presidenti Begaj: Bashkimi dhe solidariteti janë thelbësorë për mbrojtjen e vlerave të përbashkëta dhe të lirisë