Presidenti i Republikës së Shqipërisë

logo e institucionit Presidenti

Akte Ligjore, Archive, Citizenship

President Begaj decrees the renunciation of citizenship

Stema per dekretet e sakte e1695990338155

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

INSTITUCIONI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS

PRESIDENTI

 D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE 

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të nenit 13, nenit 14, nenit 20 dhe në vijim, të ligjit nr. 113/2020, “Për shtetësinë”, me propozimin e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J:

                                                                                                                             Neni 1

                                          U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare, me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

 1. Lajz Stefan Çapaliku
 2. Alma Tasi Dutzi (Mitrushi)
 3. Kamela Armand Brahimaj
 4. Paula Ylli Ciko
 5. Liam Björn Taulant Çaçellari
 6. Jetmira Muhamet Logja (Stela)
 7. Arben Çerçiz Topi
 8. Eliodor Bashkim Kamberi
 9. Stela Enver Shehu
 10. Glauk Eliodor Kamberi
 11. Parid Todi Ndreka
 12. Leonard Ylber Shtraza
 13. Savo Rado Kontiq
 14. Aida Vasil Weissenböck (Thanasi)
 15. Albana Dhori Spirollari
 16. Edion Dhionis Gjika
 17. Sidorela Nderim Dunga
 18. Ernest Ilia Pana
 19. Manjola Safet Plaku
 20. Iliana Ilia Pana
 21. Haziz Mahmut Koka
 22. Arlind Ryhan Haziz Koka
 23. Ylli Haziz Koka
 24. Emanuel Emiljano Alushani
 25. Fatbardha Hasan Hoxha (Cenolli)
 26. Selma Idris Delija-Röhm
 27. Margarita Pandi Mara
 28. Sokratis Iakovos Peidis
 29. Lukas Iakovos Peidis
 30. Dritan Kujtim Metushi
 31. Natalia Dritan Metushi
 32. Regina-Lidhia Dritan Metushi
 33. Brikena Edi Demo
 34. Lavdërim Halit Peposhi
 35. Ina Llukan Doko
 36. Violeta Feti Demo (Kararaj)
 37. Ramiz Edi Demo
 38. Bujana Xhemil Spahija
 39. Alda Pavlin Pjetri
 40. Daniela Zharko Matanoviç (Hajkoja)
 41. Jonela Mehmet Limaj (Ypi)
 42. Ismail Edmond Lamçja
 43. Everton Hysen Çela
 44. Glen Hamza Meti
 45. Flogert Hysen Çela
 46. Mehmet Balil Balili
 47. Alisa Ali Agolli
 48. Ina Besnik Gega
 49. Oltion Xhevat Mustafa
 50. Rudina Pllumb Cërriku
 51. Ledian Avni Cërriku
 52. Estrelia Avni Cërriku
 53. Manola Shaqir Fatsis (Basha)
 54. Celona Ismail Koxhaj (Lalaj)
 55. Kristo Myslim Koxhaj
 56. Donelio Kristo Koxhaj
 57. Megi Bajram Ajrizaj
 58. Gezim Bajram Ajrizaj
 59. Geralda Asllan Gabrani
 60. Emilio Vangjush Pano
 61. Endrit Kamber Asllani
 62. Harneta Bajram Gjoci
 63. Krisel Nikolla Kote
 64. Manushaqe Xhaferr Mücke (Mullahi)
 65. Albisa Fatos Isak
 66. Fation Hysenj Lufta
 67. Diar Fation Lufta
 68. Fabion Fation Lufta
 69. Juxhin Jani Hila
 70. Sonila Velo Shatraj
 71. Visela Nasi Hazizi
 72. Jora Ditmir Hazizi
 73. Izabela Lorenc Kalluçi
 74. Andoneta Bilbil Kalluçi (Brahimaj)
 75. Angela Lorenc Kalluçi

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në Fletoren Zyrtare.

 

Dekret Nr. 13872     

Tiranë, më 17.11.2022                                                          

BAJRAM BEGAJ