Presidenti i Republikës së Shqipërisë

zonja e pare shkoder2 1

Foto Galeria, Galeria

Zonja e Parë, Armanda Begaj vizitoi Shtëpinë e Fëmijës dhe Shtëpinë e të Moshuarve në Shkodër