Presidenti i Republikës së Shqipërisë

de47c6e5 3fed 443b 8180 bcf3ffd1bbae

Aktivitetet, Lajme

Zonja Begaj me nxënësit e shkollës “Lasgush Poradeci” në Tiranë për festën e Abetares

Zonja e Parë, Armanda Begaj, mori pjesë sot në festën e Abetares së nxënësve të klasës së parë në shkollën “Lasgush Poradeci” në Tiranë.

99d098ce 56ce 483c b214 5eea1048ea0b

Ndërsa kremtoi këtë ditë të shënuar me të vegjlit, mësuesit dhe prindërit e tyre, Zonja Begaj i falënderoi nxënësit për gëzimin që sollën me programin e tyre festiv tradicional të përfundimit të Abetares.

cd72c205 b662 42e9 9370 16a990b807ed

Gjithashtu, ajo shprehu falënderime ndaj prindërve për përkushtimin dhe ndaj mësuesve për pasionin në ushtrimin e detyrës, duke inkurajuar vijimin e kësaj fryme edukimi dhe mësimi.

d6653370 76e5 471e a2bc b817b3f44a8c

Zonja Begaj u shpërndau nxënësve certifikatën e librit të parë shkollor të gjuhës shqipe dhe bashkë me të i dhuroi secilit një libër, siç e ka bërë tashmë traditë.

dde3e586 29c1 4a8e 898b b3068bc43549