Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Ministrat 5 scaled

Lajme

Zhvillohet ceremonia e betimit të anëtarëve të rinj të Këshillit të Ministrave

U zhvillua sot në Institucionin e Presidentit të Republikës ceremonia e betimit të anëtarëve të rinj të Këshillit të Ministrave.
Ministrat scaled
Përpara Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, u betuan pas leximit të formulës së betimit:
Zoti Igli Hasani, Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme;
Ministrat 1 1 scaled
Zonja Albana Koçiu, Ministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale;
Ministrat 1 scaled
Zonja Ogerta Manastirliu, Ministër i Arsimit dhe Sportit;
Ministrat 3 scaled
Zonja Anila Denaj, Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural;
Ministrat 4 scaled

Zoti Arbjan Mazniku, Ministër i Shtetit për Pushtetin Vendor.

Ministrat 2 1 scaled