Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Mesazhe

Urimi i Presidentit të Republikës për Krishtlindjen nga Katedralja e Kishës Autoqefale Shqiptare në Tiranë

Begaj: Sot është një ditë e veçantë. Dita e Krishtlindjes, erdha për t’i uruar këtë ditë të shenjtë. Kjo është ditë  e dritës hyjnore, sjell shpresë dhe gëzim për gjithë besimtarët dhe shqiptarët. Gëzuar, të kenë sa më shumë gëzime, begati dhe paqe të gjithë shqiptarët.