Presidenti i Republikës së Shqipërisë

WhatsApp Image 2024 05 02 at 07.59.35

Foto Galeria, Galeria

Të gjithë në “Vallje”. Presidenti Begaj në Firmo: Diversiteti kulturor, burim pasurimi dhe harmonie