Shkresë e Presidentit Meta mbi antikushtetutshmërinë dhe fiktivitetin e procesit që po realizohet nga Kuvendi i Shqipërisë, përmes vendimeve nr. 44/2021 dhe nr. 45/2021, ashtu dhe për shkak të veprimtarisë së strukturave të ngritura sipas këtyre akteve

Shkresë e Presidentit Meta mbi antikushtetutshmërinë dhe fiktivitetin e procesit që po realizohet nga Kuvendi i Shqipërisë, përmes vendimeve nr. 44/2021 dhe nr. 45/2021, ashtu dhe për shkak të veprimtarisë së strukturave të ngritura sipas këtyre akteve

 

Kthim përgjigje Kuvendit për Komisionin Hetimor