Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj pret në një takim kortezie Ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës, Sh. T. Z. Zhou Ding

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj pret në një takim kortezie Ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës, Sh. T. Z. Zhou Ding

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj priti në një takim kortezie Ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës, Sh. T. Z. Zhou Ding, i cili i uroi Presidentit të Republikës suksese në detyrën e re. Gjatë takimit u diskutua për nivelin e bashkëpunimit mes dy vendeve, si dhe situatën në rajon dhe atë ndërkombëtare. Ambasadori Zhou Ding i dorëzoi Presidentit Begaj mesazhin e urimit nga Presidenti i Republikës Popullore të Kinës, Sh. T. Z. Xi Jinping.