Reagim i Presidentit të Republikës

Reagim i Presidentit të Republikës

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta është duke ndjekur me shqetësim situatën.

Presidenti bën thirrje për demonstrim paqësor dhe ruajtje të qetësisë.

Presidenti Meta u kërkon të gjithëve të evitojnë konfrontimet dhe të qëndrojnë larg provokimeve.