Reagim i Zëdhënësit të Presidentit të Republikës, z. Tedi Blushi

Reagim i Zëdhënësit të Presidentit të Republikës, z. Tedi Blushi

Zëdhënësi i Presidentit të Republikës, z. Tedi Blushi i pyetur nga RTV Ora për një reagim lidhur me deklaratat e bëra nga Kryeministri Rama për “Radio Europa e Lirë”, u përgjigj se:

“Shumë dakord me Kryeministrin. Zgjedhjet nuk janë të politikanëve, por të popullit. Demokracia dhe pluralizmi politik janë të panegociueshme”.