Reagim i Presidentit të Republikës

Reagim i Presidentit të Republikës

Situata para Drejtorisë së Policisë është absurde. Zoti Sahit Dollapi duhet të shoqërohet për në spital për të marrë ndihmën e parë për lëndimet dhe jo të mbahet në polici.