Reagim i Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta

Reagim i Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta

Kambanat e alarmit po bien!

Stop shpopullimit të Shqipërisë!

Ky është “rreziku i vërtetë rus” që i kanoset vendit!

Kjo është sfida më madhore që kërkon urgjent dialog, zgjidhje, dhe kthimin e shpresës për të gjithë shqiptarët!

9 kushtet e Bundestagut janë harta e rrugës së Shqipërisë europiane!

Koha është tani!

Nuk mund të ketë Shqipëri pa shqiptarë!

https://www.monitor.al/okb-rishikon-me-ulje-me-30-40-projeksionet-e-popullsise-shqiptare-ne-skenarin-pesimist-mbetemi-vetem-512-mije-persona-ne-vitin-2100/