Reagim i Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta

Reagim i Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta

I bëj thirrje sërish të gjithë individëve që të distancohen nga aktet e dhunës dhe Policisë së Shtetit të ruajë qetësinë dhe të evitojë përdorimin e panevojshëm të dhunës ndaj protestuesve.