Presidenti i Republikës së Shqipërisë

352411071 644030641074107 2807963869936766440 n

Foto Galeria, Galeria

Pyetjet dhe përgjigjet e Presidentit Begaj gjatë konferencës për shtyp me Presidentin e Estonisë