PUNONJËSIT E DREJTORISË NR. 3 TË BASHKINË TIRANË I BASHKOHEN THIRRJES SË PRESIDENTIT META PËR TË DHURUAR GJAK

PUNONJËSIT E DREJTORISË NR. 3 TË BASHKINË TIRANË I BASHKOHEN THIRRJES SË PRESIDENTIT META PËR TË DHURUAR GJAK

Në kuadër të aktiviteteve të “Aleancës për Dhurimin e Gjakut”, nismë e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta, Punonjësit e Drejtorisë Nr.3 të Punëtorëve të Qytetit (Bashkia Tiranë) dhuruan gjak për të sëmurët me talasemi dhe personat në nevojë. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, tha se çdo qytetar që i bashkohet kësaj nisme është duke dhuruar jetë për dikë tjetër, që është në një situatë të vështirë të jetës.