Presidenti i Republikës u bën thirrje udhëheqësve të opozitës dhe qytetarëve protestues

Presidenti i Republikës u bën thirrje udhëheqësve të opozitës dhe qytetarëve protestues

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta u bën thirrje udhëheqësve të opozitës të ndalojnë protestën para Parlamentit dhe qytetarëve të shpërndahen paqësisht.