Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta me Presidentin e SHBA, Donald Trump dhe Zonjën e Parë të SHBA, Melania Trump

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta me Presidentin e SHBA, Donald Trump dhe Zonjën e Parë të SHBA, Melania Trump

Presidenti Meta: “I kënaqur që mora pjesë në pritjen e Presidentit të SHBA, Donald Trump. Partneritet i fortë strategjik mes Shqipërisë dhe SHBA.”]]>