Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta i “Ftuar i Nderi” në Kolegjin e Mbrojtjes së NATO-s, në Romë

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta i “Ftuar i Nderi” në Kolegjin e Mbrojtjes së NATO-s, në Romë

Në kuadër të 10-vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta viziton si i “Ftuar i Nderi” Kolegjin e Mbrojtjes së NATO-s, në Romë.

Gjatë kësaj vizite, Presidenti Meta do të mbajë një fjalë mbi rolin kyç të Shqipërisë për paqen, stabilitetin dhe sigurinë në Ballkanit Perëndimor si dhe kontributin e saj në integrimin në NATO të vendeve të rajonit.

Kolegji i Mbrojtjes së NATO-s në Romë është institucioni më i njohur për mendimin strategjik dhe profesional ndaj çështjeve të rëndësishme të sigurisë dhe marrëdhënieve transatlantike.