Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Santonja 1 scaled

Lajme

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj pret Presidentin e Federatës Botërore të Bodybuilding & Fitness, Dr. Rafael Santonja

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj priti sot Presidentin e Federatës Botërore të Bodybuilding & Fitness, Dr. Rafael Santonja, i cili ndodhet në Tiranë në kuadër të Kampionatit Evropian të Bodybuilding & Fitness.
Santonja 2 scaled
Së bashku me Dr. Santonjan, Presidenti Begaj diskutoi mbi zhvillimin e bodybuilding dhe fitnesit në Shqipëri dhe në botë.

Santonja 3 scaled

“Pasioni, vullneti dhe dëshira për të sfiduar veten në mënyrë të vazhdueshme, kanë bërë që bodybuilding të ketë gjithnjë e më shumë ndjekës.

Santonja 4 scaled

Tejet i lumtur që kampionët shqiptarë të bodybuiding përfaqësojnë denjësisht Shqipërinë në kompeticionet botërore,”-tha Presidenti Begaj në fund të takimit. 

foto marin scaled