Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Amb turk

Lajme

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj pret në një takim kortezie Ambasadorin e Republikës së Turqisë, Sh. T. Z. Tayyar Kağan Atay

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj priti në një takim kortezie Ambasadorin e Republikës së Turqisë, Sh. T. Z. Tayyar Kağan Atay, i cili i uroi Presidentit të Republikës suksese në detyrën e re. Gjatë takimit u diskutua për nivelin e bashkëpunimit mes dy vendeve, si dhe situatën në rajon dhe atë ndërkombëtare.