Presidenti i Republikës së Shqipërisë

ambasadori japonez2 e1660214917819

Lajme

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj pret në një takim kortezie Ambasadorin e Japonisë, Sh. T. Z. Mitsuyuki Takada

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj priti në një takim kortezie Ambasadorin e Japonisë, Sh. T. Z. Mitsuyuki Takada, i cili i uroi Presidentit të Republikës suksese në detyrën e re. Gjatë takimit u diskutua për nivelin e bashkëpunimit mes dy vendeve, si dhe situatën në rajon dhe atë ndërkombëtare. Ambasadori Takada i dorëzoi Presidentit Begaj mesazhin e urimit nga Perandori i Japonisë, Madhëria e Tij Naruhito.