Presidenti i Republikës së Shqipërisë

amb palestines e1662563978441

Lajme

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj pret në një takim kortezie Ambasadoren e Shtetit të Palestinës, Sh. S. Znj. Hana A. S. Shawa

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj priti në një takim kortezie Ambasadoren e Shtetit të Palestinës, Sh. S. Znj. Hana A. S. Shawa, e cila i uroi Presidentit të Republikës suksese në detyrën e re. Gjatë takimit u diskutua për nivelin e bashkëpunimit mes dy vendeve, si dhe situatën në rajon dhe atë ndërkombëtare.