Presidenti i Republikës së Shqipërisë

amb greke

Lajme

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj pret në një takim kortezie Ambasadoren e Republikës së Greqisë, Sh. S. Znj. Sophia Philippidou

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj priti në një takim kortezie Ambasadoren e Republikës së Greqisë, Sh. S. Znj. Sophia Philippidou, e cila i uroi Presidentit të Republikës suksese në detyrën e re. Gjatë takimit u diskutua për nivelin e bashkëpunimit mes dy vendeve, si dhe situatën në rajon dhe atë ndërkombëtare. Ambasadorja Philippidou i dorëzoi Presidentit Begaj mesazhin e urimit nga Presidentja e Republikës së Greqisë, Sh. S. Znj. Katerina Sakellaropoulou.