Presidenti i Republikës së Shqipërisë

amb arabise pres

Lajme

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj pret Ambasadorin e Arabisë Saudite, Sh. T. Z. Faisal Ghazi Ismail Hifzi

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj priti në një takim kortezie Ambasadorin e Arabisë Saudite, Sh. T. Z. Faisal Ghazi Ismail Hifzi, i cili i uroi Presidentit të Republikës suksese në detyrën e re. Gjatë takimit u diskutua për nivelin e bashkëpunimit mes dy vendeve, si dhe situatën në rajon dhe atë ndërkombëtare.