Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Amb Gjerman scaled

Lajme, Slider

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, pranoi sot Letrat Kredenciale të Ambasadorit të Republikës Federale të Gjermanisë z. Karl Bergner

Presidenti i Republikës i uroi mirëseardhjen dhe e siguroi Ambasadorin gjerman se për Shqipërinë marrëdhëniet me Gjermaninë mike janë të një rëndësie të veçantë, si dhe i uroi  atij suksese në detyrën e sapomarrë.