Presidenti i Republikës së Shqipërisë

d66d523e 6e56 4253 8de5 b07e166d3659

Lajme

Presidenti i Republikës Sh. T. Z. Bajram Begaj nderon kujtimin e Dëshmorëve të Atdheut

7ea0f9a1 d732 4b19 be3f 9eed2934a9d6

Me rastin e Ditës së Çlirimit, Presidenti i Republikës Sh. T. Z. Bajram Begaj nderoi kujtimin e dëshmorëve të Atdheut, duke vendosur një kurorë pranë monumentit Nëna Shqipëri në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit.

bc548579 0c27 426d ab22 c1d8b5ceebfa

Presidenti Begaj nderoi të gjithë heronjtë e Shqipërisë, që dhanë jetën e tyre për të mbrojtur vendin nga pushtuesit nazifashistë dhe shprehu mirënjohjen më të madhe përpara kujtimit të tyre.

6dcd0f71 6dd4 4457 852b ad4fc3b7ccc0