Presidenti i Republikës së Shqipërisë

akademia shkencave3 e1665420812249

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj mirëpret anëtarët e Akademisë së Shkencave dhe përfaqësues të akademive nga vendet e rajonit dhe Evropës