Presidenti i Republikës së Shqipërisë

PHOTO 2022 12 23 19 29 26

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës Sh. T. Z. Bajram Begaj dhe Zonja e Parë vizitojnë Shtëpinë e të Moshuarve “Sefer Dervishi” në Kavajë