Presidenti i Republikës së Shqipërisë

thumbnail Untitled Artwork 3

Lajme

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z Bajram Begaj, mori pjesë në Ceremoninë e Komunitetit Mysliman dedikuar jubileut të 100-vjetorit të themelimit të këtij komuniteti

thumbnail Untitled Artwork

Në fjalën e mbajtur Presidenti Begaj vuri theksin në kontributin  e kësaj bashkësie, por edhe të bashkësive të tjera fetare nē Pavarësinē e Shqipërisë, në konsolidimin e i shtetit shqiptar.

thumbnail Untitled Artwork 2Gjithashtu  Presidenti Begaj theksoi se roli i klerikëve themelues të Komunitetit  Mysliman është vlerë që bëri historinë, forcoi vëllazërinë ndër shqiptarë e ndikoi pozitivisht në ruajtjen e kohezionit social në një shoqëri multifetare.

thumbnail Untitled Artwork 4Presidenti Begaj  u shpreh besimplotë që dhe klerikët e sotëm myslimanë shqiptarë, ashtu edhe ata të komuniteteve të tjera, si udhëheqës shpirtërorë të  shqiptarëve do të vijojnë të ruajnë e forcojnë tolerancën e harmonnë fetare.

thumbnail Untitled Artwork 5Presidenti Begaj  theksoi se do të jetë mbështetës dhe mbrojtës i lirisë së besimit, promotor dhe promovues i  harmonisë e bashkëjetesës fetare si vlerë kombëtare.

thumbnail Untitled Artwork 6