Presidenti i Republikës bën thirrje për vetëpërmbajtje nga të gjithë

Presidenti i Republikës bën thirrje për vetëpërmbajtje nga të gjithë

Presidenti i Republikës është duke ndjekur me vëmendje të veçantë vijimin e protestës së opozitës në Tiranë.

Presidenti bën thirrje për vetëpërmbajtje nga të gjithë dhe evitimin e konfrontimeve dhe dhunës.

Qytetarët duhet të protestojnë të lirë, duhet të respektohen institucionet!