Presidenti Nishani dekreton shpallje ligji nr. 10/2017

Presidenti Nishani dekreton shpallje ligji nr. 10/2017

D E K R E T

PËR SHPALLJE LIGJI

Në mbështetje të nenit 84, pika 1 dhe nenit 93 të Kushtetutës,

D e k r e t o j

Shpalljen e ligjit nr. 10/2017 “Për aderimin e Republikës së Shqipërisë në marrëveshjen për masat e shteteve portuale për të parandaluar, frenuar dhe eliminuar peshkimin e paligjshëm, të paraportuar dhe të parregulluar”.

Nr. Dekretit 10008
Tiranë, më 15.02.2017

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI