Presidenti Meta zhvillon një bisedë telefonike me Presidentin e Republikës së Kosovës, Sh.T.Z. Hashim Thaçi

Presidenti Meta zhvillon një bisedë telefonike me Presidentin e Republikës së Kosovës, Sh.T.Z. Hashim Thaçi

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi sot një bisedë telefonike me Presidentin e Republikës së Kosovës, Sh.T.Z Hashim Thaçi.

Të dy Presidentët disktuan mbi gjendjen aktuale dhe masat e marra nga të dyja shtetet për përballimin me sukses të krizës shëndetësore dhe social-ekonomike të krijuar nga pandemia COVID-19.

Presidenti Meta dhe Presidenti Thaçi shprehën vullnetin që në frymën e solidaritetit mbarëkombëtar dhe bashkëpunimit rajonal, të dyja shtetet të koordinohen dhe të shkëmbejnë ngushtësisht përvojat për tejkalimin e shpejtë të situatës së vështirë në interes të mbrojtjes së shëndetit të qytetarëve.